I dyshuar për terrorizëm, 30-vjeçari përlotet në gjyq, avokati: S’ka vepër penale, citoi të tjerë

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:57

I dyshuar për terrorizëm, 30-vjeçari përlotet në gjyq, avokati: S’ka vepër penale, citoi të tjerë

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:57

Gjykata e Posaçme caktoi masën e sigurisë “arrest në burg” për një 30 vjeçar nga Durrësi, të akuzuar për propagandë terroriste dhe nxitje të urrejtjes përmes postimeve në rrjetet sociale. Mes lotësh, i dyshuari mohoi akuzat dhe tha se vetëm kishte cituar Kuranin dhe imamë të ndryshëm.

I dyshuar për terrorizëm, 30-vjeçari përlotet në gjyq, avokati: S’ka vepër penale, citoi të tjerë

Publikuar më: 4/8/2022, ora 16:57

Gjykata e Posaçme caktoi masën e sigurisë “arrest në burg” për një 30 vjeçar nga Durrësi, të akuzuar për propagandë terroriste dhe nxitje të urrejtjes përmes postimeve në rrjetet sociale. Mes lotësh, i dyshuari mohoi akuzat dhe tha se vetëm kishte cituar Kuranin dhe imamë të ndryshëm.