I gjithë territori i përfshirë nga reshjet, rrebeshe në qendër dhe jug

Publikuar më: 30/9/2021, ora 07:34

I gjithë territori i përfshirë nga reshjet, rrebeshe në qendër dhe jug

Publikuar më: 30/9/2021, ora 07:34

Parashikimi i motit 30 shtator 2021 nga Tanja Porja