I maskuar e me thikë grabit zyrën e këmbimit valutor – A2

I maskuar e me thikë grabit zyrën e këmbimit valutor

Një i ri i maskuar dhe me një thikë në dorë ka grabitur mëngjesin e së premtes një zyrë të këmbimit valutor dhe transfertave të parave në qytetin e Korçës.