I ndaluan të mbledhin kanoçe, romët në Vlorë protestojnë para bashkisë

Publikuar më: 15/11/2021, ora 17:30

I ndaluan të mbledhin kanoçe, romët në Vlorë protestojnë para bashkisë

Publikuar më: 15/11/2021, ora 17:30

Përfaqësues të komunitetit Rom-egjiptian, të vetëpunësuar në ndarjen e mbetjeve urbane dhe më pas shitjen e tyre për riciklim, kanë protestuar paraditen e se hënës para bashkisë së qytetit, duke kundërshtuar vendimin për ndalimin e punës që kryejnë si në kontejnerët e mbeturinave në lagje ashtu edhe brenda landfillit ku mblidhen mbeturinat.

I ndaluan të mbledhin kanoçe, romët në Vlorë protestojnë para bashkisë

Publikuar më: 15/11/2021, ora 17:30

Përfaqësues të komunitetit Rom-egjiptian, të vetëpunësuar në ndarjen e mbetjeve urbane dhe më pas shitjen e tyre për riciklim, kanë protestuar paraditen e se hënës para bashkisë së qytetit, duke kundërshtuar vendimin për ndalimin e punës që kryejnë si në kontejnerët e mbeturinave në lagje ashtu edhe brenda landfillit ku mblidhen mbeturinat.