I nxehti dhe siguria në plazhet e jugu

Publikuar më: 4/7/2022, ora 09:14

I nxehti dhe siguria në plazhet e jugu

Publikuar më: 4/7/2022, ora 09:14

Nga Vlora, gazetarja Jerola Ziaj raporton për situatën në bregdetin jugor.