I shpenguar dhe me veshje jo formale, Putin viziton Krimenë në 9 vjetorin e aneksimit

Publikuar më: 18/3/2023, ora 19:35

I shpenguar dhe me veshje jo formale, Putin viziton Krimenë në 9 vjetorin e aneksimit

Publikuar më: 18/3/2023, ora 19:35

Presidenti rus Vladimir Putin zhvilloi një vizitë në Krime për të shënuar përvjetorin e nëntë të aneksimit të gadishullit nga Moska. Vizita u transmetua nga mediat kryesore ruse, ku shfaqej kreu i Kremlinit, i shoqëruar nga guvernatori i Sevastopol, Mikhail Razvozhayev duke vizituar disa institucione për fëmijë.

I shpenguar dhe me veshje jo formale, Putin viziton Krimenë në 9 vjetorin e aneksimit

Publikuar më: 18/3/2023, ora 19:35

Presidenti rus Vladimir Putin zhvilloi një vizitë në Krime për të shënuar përvjetorin e nëntë të aneksimit të gadishullit nga Moska. Vizita u transmetua nga mediat kryesore ruse, ku shfaqej kreu i Kremlinit, i shoqëruar nga guvernatori i Sevastopol, Mikhail Razvozhayev duke vizituar disa institucione për fëmijë.