“I uroj sukses heronjve tanë dhe i puth në ballë”, Erdogan urdhëron bombardimet kundër kurdëve

“I uroj sukses heronjve tanë që marrin pjesë në operacionin “Burimi i Paqes” dhe i puth të gjithë në ballë. Besoj se së bashku me Ushtrinë Kombëtare Siriane do të arrijmë sukses të madh kundër militantëve kurdë dhe ISIS-it në veri të Sirisë”.