I vetëm në klasë të parë, 6-vjeçari pa shokë dhe shoqe moshatarë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 13:01

I vetëm në klasë të parë, 6-vjeçari pa shokë dhe shoqe moshatarë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 13:01

Pa shokë dhe shoqe, rasti i 6-vjeçarit që fillon i vetëm klasën e parë në Shkollën e Griqanit në Bashkinë e Elbasanit, tregon më së miri fenomenin e tkurrjes së frikshme të popullatës në vendin tonë. Edhe pse shkolla po punon me klasa të bashkuara, sërish nxënësit e moshave të ndryshme numërohen me gishtat e dorës.

I vetëm në klasë të parë, 6-vjeçari pa shokë dhe shoqe moshatarë

Publikuar më: 12/9/2022, ora 13:01

Pa shokë dhe shoqe, rasti i 6-vjeçarit që fillon i vetëm klasën e parë në Shkollën e Griqanit në Bashkinë e Elbasanit, tregon më së miri fenomenin e tkurrjes së frikshme të popullatës në vendin tonë. Edhe pse shkolla po punon me klasa të bashkuara, sërish nxënësit e moshave të ndryshme numërohen me gishtat e dorës.