I vetmi objektiv i Ramës izolimi i vendit, Vasili: Ky parlament fëlliqësirë

Publikuar më: 27/10/2020, ora 10:56

I vetmi objektiv i Ramës izolimi i vendit, Vasili: Ky parlament fëlliqësirë

Publikuar më: 27/10/2020, ora 10:56

Rama ka vetëm një objektiv: izolimin e Shqipërisë dhe rrëmbimin e parave të shqiptarëve. Kështu është shprehur nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, në studion e “Ditari”, në A2 CNN. Strategjia e Ramës është antieuropianizmi, thotë Vasili dhe ky është një plan i mirëmenduar i tij, pasi pa zgjedhje të lira dhe të ndershme nuk ka demokraci dhe për pasojë as integrim europian

I vetmi objektiv i Ramës izolimi i vendit, Vasili: Ky parlament fëlliqësirë

Publikuar më: 27/10/2020, ora 10:56

Rama ka vetëm një objektiv: izolimin e Shqipërisë dhe rrëmbimin e parave të shqiptarëve. Kështu është shprehur nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, në studion e “Ditari”, në A2 CNN. Strategjia e Ramës është antieuropianizmi, thotë Vasili dhe ky është një plan i mirëmenduar i tij, pasi pa zgjedhje të lira dhe të ndershme nuk ka demokraci dhe për pasojë as integrim europian