Ibrahimaj: Koncesionet s’përbëjnë risk. Shumica e faturave të arbitrazhit s’janë ende detyrim

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:18

Ibrahimaj: Koncesionet s’përbëjnë risk. Shumica e faturave të arbitrazhit s’janë ende detyrim

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:18

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, në intervistën e saj të parë pas marrjes së postit, e ftuar në A2 Business u pyet edhe për kontratat koncesionare, ku theksoi se brenda kësaj jave pritet të publikohet raporti i rashës. Për ministren, ato janë të parashikuara në buxhet dhe nuk përbëjnë asnjë risk.

Ibrahimaj: Koncesionet s’përbëjnë risk. Shumica e faturave të arbitrazhit s’janë ende detyrim

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:18

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, në intervistën e saj të parë pas marrjes së postit, e ftuar në A2 Business u pyet edhe për kontratat koncesionare, ku theksoi se brenda kësaj jave pritet të publikohet raporti i rashës. Për ministren, ato janë të parashikuara në buxhet dhe nuk përbëjnë asnjë risk.