Ida sjell apokalips në SHBA, 22 viktima nga stuhia e pestë më e fortë në historinë e vendit

Përkeqësohet gjithnjë e më shumë bilanci i viktimave nga stuhia Ida në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Më tepër se 22 persona kanë humbur jetën, mes tyre dhe një fëmijë 2-vjeçar, nga vërshimet e fuqishme të ujit në Nju Jork dhe Nju Xhersi.