Identifikim anëtarësisë dhe zgjedhje në degë, Basha mbledh Kryetarët dhe Kryesinë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 23:47

Identifikim anëtarësisë dhe zgjedhje në degë, Basha mbledh Kryetarët dhe Kryesinë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 23:47

Pasditja e së mërkurës kishte një agjendë të ngjeshur për Lulzim Bashën, i cili ka nisur përpjekjet për riorganizimin e Partisë Demokratike që kur u kthye në krye të saj disa javë më parë.

Identifikim anëtarësisë dhe zgjedhje në degë, Basha mbledh Kryetarët dhe Kryesinë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 23:47

Pasditja e së mërkurës kishte një agjendë të ngjeshur për Lulzim Bashën, i cili ka nisur përpjekjet për riorganizimin e Partisë Demokratike që kur u kthye në krye të saj disa javë më parë.