Identiteti etnik dhe feja, pyetjet e censit në analizën e profesorit të sociologjisë

Publikuar më: 19/9/2023, ora 23:19

Identiteti etnik dhe feja, pyetjet e censit në analizën e profesorit të sociologjisë

Publikuar më: 19/9/2023, ora 23:19

Sociologu dhe pedagogu i sociologjisë, Zyhdi Dervishi, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN, për të komentuar mënyrën e hartimit të këtij pyetësori.

Identiteti etnik dhe feja, pyetjet e censit në analizën e profesorit të sociologjisë

Publikuar më: 19/9/2023, ora 23:19

Sociologu dhe pedagogu i sociologjisë, Zyhdi Dervishi, ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN, për të komentuar mënyrën e hartimit të këtij pyetësori.