Idrizi: Qeveria e mbushur me skandale, vendit i afrohet një “acar” i madh ekonomik

Sot kemi një datë për zgjedhjet parlamentare të vitit 2021, 25 prillin, që me sa duket, Presidenti i Republikës e ka përzgjedhur si një datë të mesme, mes alternativave që ofruan si propozime në parim palët. Data është dekretuar dhe nuk ka pasur kontestime e “de fakto” motorët paraelektoralë të palëve, duken prej kohësh të ndezur.