IFC jep rekomandimet për të kaluar në një ekonomi eksporti

Publikuar më: 17/6/2022, ora 20:34

IFC jep rekomandimet për të kaluar në një ekonomi eksporti

Publikuar më: 17/6/2022, ora 20:34

Në një intervistë ekskluzive për A2 CNN, Menaxheri Rajonal i IFC-së për Evropën Qendrore dhe Juglindore, Ary Naim, shpjegon masat që duhen marrë nga qeveria për të kaluar nga një ekonomi e brendshme drejt një ekonomie eksporti, të bazuar në prodhim.

IFC jep rekomandimet për të kaluar në një ekonomi eksporti

Publikuar më: 17/6/2022, ora 20:34

Në një intervistë ekskluzive për A2 CNN, Menaxheri Rajonal i IFC-së për Evropën Qendrore dhe Juglindore, Ary Naim, shpjegon masat që duhen marrë nga qeveria për të kaluar nga një ekonomi e brendshme drejt një ekonomie eksporti, të bazuar në prodhim.