Iftari në Prizren/ Pa besimtarë në xhami, por me besim dhe shpresë

Thirrja e Ezanit nëpër xhami dhë krisma e improvizuar e topit në Kala, shënon fillimin e iftarit në qytetin historik të Prizrenit, gjatë muajit të Ramazanit, i cili këtë vit është ndryshe për shkak të gjendjes së krijuar nga pandemia e Covid-19.