Ikjet në Gjermani, më shumë mundësi dhe lehtësira për të punuar

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:08
6 SHTATOR DITARI 13 00 frame 63289

Ikjet në Gjermani, më shumë mundësi dhe lehtësira për të punuar

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:08

“Ligj modern imigrimi”, ky është togfjalëshi që na tërhoqi vëmendjen një ditë më parë, i përmendur e paralajmëruar nga ministri gjerman i Punës, Hubertus Heil. Është një ligj, që pritet të jetë gati edhe pasi të kalojë në parlamentin gjerman, prej kësaj vjeshte e që synon të tërheqë edhe më shumë të rinj, jo vetëm nga Shqipëria por e gjithë bota, drejt Gjermanisë, atje ku vendi i punës, së paku në pamje të parë, duket i sigurt. Sigurisht bëhet fjalë për të kualifikuarit por këtë kriteret janë të qarta. E ftuar në Ditar, Erka Caro, eksperte e punësimit.

Ikjet në Gjermani, më shumë mundësi dhe lehtësira për të punuar

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:08

“Ligj modern imigrimi”, ky është togfjalëshi që na tërhoqi vëmendjen një ditë më parë, i përmendur e paralajmëruar nga ministri gjerman i Punës, Hubertus Heil. Është një ligj, që pritet të jetë gati edhe pasi të kalojë në parlamentin gjerman, prej kësaj vjeshte e që synon të tërheqë edhe më shumë të rinj, jo vetëm nga Shqipëria por e gjithë bota, drejt Gjermanisë, atje ku vendi i punës, së paku në pamje të parë, duket i sigurt. Sigurisht bëhet fjalë për të kualifikuarit por këtë kriteret janë të qarta. E ftuar në Ditar, Erka Caro, eksperte e punësimit.