ILD Raporton në Kuvend. Debat mes Ballës dhe Murrizit: Është qelbur burimi

Kreu i Inspektoratit të Lartë të Drejtësisë (ILD), Artur Metani, gjatë raportimit në Kuvend njoftoi se institucioni që ai drejton, përveç rastit të Enkeleda Kapedanit, ka nisur hetimin disiplinor dhe për 8 magjistratë të tjerë. Por, deklarata e tij nuk bindi deputetin Myslim Murrizi, i cili e cilësoi sistemin si të kapur.