Ilir Meta sulmon Bashën: M’u ul në gjunjë me lot në sy dhe më kërkoi shtyrjen e zgjedhjeve

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 18:09

Ilir Meta sulmon Bashën: M’u ul në gjunjë me lot në sy dhe më kërkoi shtyrjen e zgjedhjeve

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 18:09

Presidenti Ilir Meta ka reaguar përmes një deklaratë për mediat, lidhur me ato që ai i quan si akuzat dhe gënjeshtrat e Lulzim Bashës, ku së fundmi ai është shprehur se ka mbështetur Presidencën në vitet e fundit. Me tone të ashpra, Ilir Meta tregon se gjatë kohës kur ndodhej në Gjermani, Lulzim Basha iu lut më lot në sy dhe iu ul në gjunjë që të anulonte zgjedhjet dhe t’i shtynte ato, pasi sipas tij nuk mund të përmbante popullin opozitar në protestën e parashikuar për në 8 qershor.

Ilir Meta sulmon Bashën: M’u ul në gjunjë me lot në sy dhe më kërkoi shtyrjen e zgjedhjeve

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 18:09

Presidenti Ilir Meta ka reaguar përmes një deklaratë për mediat, lidhur me ato që ai i quan si akuzat dhe gënjeshtrat e Lulzim Bashës, ku së fundmi ai është shprehur se ka mbështetur Presidencën në vitet e fundit. Me tone të ashpra, Ilir Meta tregon se gjatë kohës kur ndodhej në Gjermani, Lulzim Basha iu lut më lot në sy dhe iu ul në gjunjë që të anulonte zgjedhjet dhe t’i shtynte ato, pasi sipas tij nuk mund të përmbante popullin opozitar në protestën e parashikuar për në 8 qershor.