Ilir Meta tregon se kur do të largohet nga politika

Publikuar më: 2/6/2023, ora 21:30

Ilir Meta tregon se kur do të largohet nga politika

Publikuar më: 2/6/2023, ora 21:30

“Unë jam këtu deri sa të kem besimin e atyre që më kanë zgjedhur dhe mbështesin nuk ndaloj askënd të sjellë iniciativa e ndryshime të rëndësishme. Për aq kohë sa do të jem në krye të PL do të jetë ajo që qëndron fort për lirinë demokracinë, llogaridhënien, interesin publik dhe transparencën”, u përgjigj kreu i PL-së në Intervistën me Merita Haklajn.

Ilir Meta tregon se kur do të largohet nga politika

Publikuar më: 2/6/2023, ora 21:30

“Unë jam këtu deri sa të kem besimin e atyre që më kanë zgjedhur dhe mbështesin nuk ndaloj askënd të sjellë iniciativa e ndryshime të rëndësishme. Për aq kohë sa do të jem në krye të PL do të jetë ajo që qëndron fort për lirinë demokracinë, llogaridhënien, interesin publik dhe transparencën”, u përgjigj kreu i PL-së në Intervistën me Merita Haklajn.