“Illyrian race”, një garë e vështirë, por e bukur

Publikuar më: 29/6/2022, ora 08:47

“Illyrian race”, një garë e vështirë, por e bukur

Publikuar më: 29/6/2022, ora 08:47

Një garë me pengesa që përbën një sfidë të vërtetë fizike për grupe apo individë pjesëmarrës, e tillë është “Illyrian Race”, e cila u zhvillua fundjavën që lamë pas, buzë lumit të Vjosës në Përmet. Dritan Mezini nga grupi organizator dhe Albi Greva, njëri ndër pjesëmarrësit në këtë sfidë sportive treguan më shumë në Dita Jonë për këtë event.

“Illyrian race”, një garë e vështirë, por e bukur

Publikuar më: 29/6/2022, ora 08:47

Një garë me pengesa që përbën një sfidë të vërtetë fizike për grupe apo individë pjesëmarrës, e tillë është “Illyrian Race”, e cila u zhvillua fundjavën që lamë pas, buzë lumit të Vjosës në Përmet. Dritan Mezini nga grupi organizator dhe Albi Greva, njëri ndër pjesëmarrësit në këtë sfidë sportive treguan më shumë në Dita Jonë për këtë event.