Iluzionet optike që nuk kanë dalë asnjëherë nga moda – A2

Iluzionet optike që nuk kanë dalë asnjëherë nga moda

Të dalësh jashtë kornizave të së zakonshmes, kjo është motoja e ekspozitës së fundit akademike nga atelieri i tekstilit dhe modës në Universitetin e Arteve.