Improvizohet klasa e parë, deputetët e Kosovës “të mësojnë alfabetin”

Para Kuvendit të Kosovës, është improvizuar një klasë për nxënësit e klasës së parë. Para këtij institucioni u vendos një bankë dhe një dërrasë ku ishin shkruar germat e para të alfabetit shqiptar.