“In memoriam” Petrik Ruka

Ndahet nga jeta Petrit Ruka, shkrimtari dhe skenaristi që i dha artit shqiptar mbi 10 vëllime poetike dhe disa ide të skalitura në kinematografi. Dallohet për dokumentarët në kinostudion Shqipëria e Re, por edhe për vargjet poetike që shënojnë një pasuri të madhe në kulturën vendase.