In Memoriam, Piro Mani

Shuhet në moshën 89-vjeçare aktori, regjisori dhe dramaturgu Piro Mani. Dhjetra shfaqje teatrale në skenat tona mbajnë konceptin regjisorial të këtij artisti të shkëlqyer, i cili ndahet nga jeta fizikisht, por që ka lënë gjurmë të mëdha në kinematografi dhe në teatrin shqiptar.