“Inceneratorët, babëzia e shekullit”, Meta dhe PD denoncojnë falsifikimin e firmës së personave të vdekur

Publikuar më: 12/7/2022, ora 16:19

“Inceneratorët, babëzia e shekullit”, Meta dhe PD denoncojnë falsifikimin e firmës së personave të vdekur

Publikuar më: 12/7/2022, ora 16:19

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka reaguar sërish sa i përket asaj që është përkufizuar si afera e inceneratorëve, pas lajmeve të publikuara në media në lidhje me përdorimin nga kompanitë të emrit të një qytetareje që nuk jeton, duke e bërë atë pjesë të skemës së përfitimit të parave.

“Inceneratorët, babëzia e shekullit”, Meta dhe PD denoncojnë falsifikimin e firmës së personave të vdekur

Publikuar më: 12/7/2022, ora 16:19

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka reaguar sërish sa i përket asaj që është përkufizuar si afera e inceneratorëve, pas lajmeve të publikuara në media në lidhje me përdorimin nga kompanitë të emrit të një qytetareje që nuk jeton, duke e bërë atë pjesë të skemës së përfitimit të parave.