Inceneratorët, Berisha: Përgjegjës Ahmetaj dhe Rama, SPAK kontrollohet nga qeveria

Publikuar më: 12/12/2022, ora 15:29

Inceneratorët, Berisha: Përgjegjës Ahmetaj dhe Rama, SPAK kontrollohet nga qeveria

Publikuar më: 12/12/2022, ora 15:29

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha në një dalje për mediat denoncoi ish-zëvendëskryeministrin Arben Ahmetaj dhe kryeministrin Rama për çështjen e inceneratorëve. Sipas Berishës, Rama dhe Ahmetaj janë përfituesit kryesorë të aferës së inceneratorëve, ndërsa akuzoi dhe SPAK-un se është kapur nga qeveria.

Inceneratorët, Berisha: Përgjegjës Ahmetaj dhe Rama, SPAK kontrollohet nga qeveria

Publikuar më: 12/12/2022, ora 15:29

Kreu i Partisë Demokratike, Sali Berisha në një dalje për mediat denoncoi ish-zëvendëskryeministrin Arben Ahmetaj dhe kryeministrin Rama për çështjen e inceneratorëve. Sipas Berishës, Rama dhe Ahmetaj janë përfituesit kryesorë të aferës së inceneratorëve, ndërsa akuzoi dhe SPAK-un se është kapur nga qeveria.