Inceneratorët, Berisha: Zoto dhe Gugallja u mbajtën të fshehur në Lushnjë dhe u kërcënuan, i zhytur edhe Lul Brava

Publikuar më: 27/1/2022, ora 12:19

Inceneratorët, Berisha: Zoto dhe Gugallja u mbajtën të fshehur në Lushnjë dhe u kërcënuan, i zhytur edhe Lul Brava

Publikuar më: 27/1/2022, ora 12:19

Nga foltorja e Kuvendit, Sali Berisha akuzoi si të përfshirë në aferën e inceneratorëve edhe Lulzim Bravën, siç e quan ai. Berisha theksoi se Zoto dhe Gugallja, të shpallur tashmë në kërkim ndërkombëtar për këtë çështje, kanë qëndruar të fshehur në Lushnjë, ku edhe janë kërcënuar.

Inceneratorët, Berisha: Zoto dhe Gugallja u mbajtën të fshehur në Lushnjë dhe u kërcënuan, i zhytur edhe Lul Brava

Publikuar më: 27/1/2022, ora 12:19

Nga foltorja e Kuvendit, Sali Berisha akuzoi si të përfshirë në aferën e inceneratorëve edhe Lulzim Bravën, siç e quan ai. Berisha theksoi se Zoto dhe Gugallja, të shpallur tashmë në kërkim ndërkombëtar për këtë çështje, kanë qëndruar të fshehur në Lushnjë, ku edhe janë kërcënuar.