Inceneratorët, PD dhe Partia e Lirisë vijojnë denoncimet

Publikuar më: 16/8/2022, ora 14:58

Inceneratorët, PD dhe Partia e Lirisë vijojnë denoncimet

Publikuar më: 16/8/2022, ora 14:58

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Jamarbër Malltezi, i cilësoi kompanitë e inceneratorëve si guaska korrupsioni në dëm të qytetarëve shqiptarë. Ndërsa për Petrit Vasilin, SPAK është para provës së pakapërcyeshme për të zbardhur deri në fund aferën.

Inceneratorët, PD dhe Partia e Lirisë vijojnë denoncimet

Publikuar më: 16/8/2022, ora 14:58

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Jamarbër Malltezi, i cilësoi kompanitë e inceneratorëve si guaska korrupsioni në dëm të qytetarëve shqiptarë. Ndërsa për Petrit Vasilin, SPAK është para provës së pakapërcyeshme për të zbardhur deri në fund aferën.