Inceneratori i Fierit, gjykata kalon për gjykim Lefter Kokën dhe Alqi Bllakon

Publikuar më: 24/3/2023, ora 16:37

Inceneratori i Fierit, gjykata kalon për gjykim Lefter Kokën dhe Alqi Bllakon

Publikuar më: 24/3/2023, ora 16:37

Gjykata e Posaçme kaloi per gjykim dosjen e inceneratorit te Fierit, ku te pandehur jane ish-ministri Lefter Koka, ish-deputeti socilasit Alqi Bllako dhe 8 persona te tjere. Nderkaq, gjykata ndryshoi akuzat per Ballkon duke lehtesuar pozitat penale te tij. Po ashtu ndryshim akuzash pati edhe per te pandehurin tjeter ne kete ceshtje, Arben Dervishaj.

Inceneratori i Fierit, gjykata kalon për gjykim Lefter Kokën dhe Alqi Bllakon

Publikuar më: 24/3/2023, ora 16:37

Gjykata e Posaçme kaloi per gjykim dosjen e inceneratorit te Fierit, ku te pandehur jane ish-ministri Lefter Koka, ish-deputeti socilasit Alqi Bllako dhe 8 persona te tjere. Nderkaq, gjykata ndryshoi akuzat per Ballkon duke lehtesuar pozitat penale te tij. Po ashtu ndryshim akuzash pati edhe per te pandehurin tjeter ne kete ceshtje, Arben Dervishaj.