Inceneratori i Fierit, Koka: Kërkoj drejtësi, akuza bazohet në mendime të Monikës

Publikuar më: 6/9/2023, ora 19:52

Inceneratori i Fierit, Koka: Kërkoj drejtësi, akuza bazohet në mendime të Monikës

Publikuar më: 6/9/2023, ora 19:52

Ish-ministri i Mjedisit, Lefter Koka, kërkoi pafajësi dhe drejtësi të pandikuar në Gjykatën e Posaçme për akuzat kundër tij për inceneratorin e Fierit. Koka i konsideroi akuzat absurde dhe të bazuara në mendime personale të ish-drejtuesve të LSI.

Inceneratori i Fierit, Koka: Kërkoj drejtësi, akuza bazohet në mendime të Monikës

Publikuar më: 6/9/2023, ora 19:52

Ish-ministri i Mjedisit, Lefter Koka, kërkoi pafajësi dhe drejtësi të pandikuar në Gjykatën e Posaçme për akuzat kundër tij për inceneratorin e Fierit. Koka i konsideroi akuzat absurde dhe të bazuara në mendime personale të ish-drejtuesve të LSI.