Incident mes Kosovës e Serbisë në Tiranë

Incident mes Serbisë dhe Kosovës gjatë konferencës së organizuar nga OKB në Tiranë për “Klimën në Ballkanin Perëndimor”.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN