Incidentet në veri të Kosovës, situata mbetet e tensionuar

Publikuar më: 1/8/2022, ora 19:23

Incidentet në veri të Kosovës, situata mbetet e tensionuar

Publikuar më: 1/8/2022, ora 19:23

Gazetari Julian Kasapi sjell të rejat më të fundit nga situata në veri të Kosovës, ku një ditë më parë nuk munguan tensionet dhe të shtënat e armëve, pas vendimit të autoriteteve kosovare për zbatimin e reciprocitetit.

Incidentet në veri të Kosovës, situata mbetet e tensionuar

Publikuar më: 1/8/2022, ora 19:23

Gazetari Julian Kasapi sjell të rejat më të fundit nga situata në veri të Kosovës, ku një ditë më parë nuk munguan tensionet dhe të shtënat e armëve, pas vendimit të autoriteteve kosovare për zbatimin e reciprocitetit.