Indeksimi i pagave, Meta: Drafti i Partisë së Lirisë mbron punonjësit nga rritja e çmimeve

Publikuar më: 5/9/2022, ora 16:49

Indeksimi i pagave, Meta: Drafti i Partisë së Lirisë mbron punonjësit nga rritja e çmimeve

Publikuar më: 5/9/2022, ora 16:49

Në nisje të sesionit të ri parlamentar, Partia e Lirisë ka gati një nismë ligjore për indeksimin vjetor të pagave si dhe rritjen e pagës minimale në bazë të zhvillimit të ekonomisë.

Indeksimi i pagave, Meta: Drafti i Partisë së Lirisë mbron punonjësit nga rritja e çmimeve

Publikuar më: 5/9/2022, ora 16:49

Në nisje të sesionit të ri parlamentar, Partia e Lirisë ka gati një nismë ligjore për indeksimin vjetor të pagave si dhe rritjen e pagës minimale në bazë të zhvillimit të ekonomisë.