Indeksimi i pensioneve 8.6%, nuk justifikon as normën mesatare të inflacionit te ushqimet dhe pijet

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:52

Indeksimi i pensioneve 8.6%, nuk justifikon as normën mesatare të inflacionit te ushqimet dhe pijet

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:52

Çmimet e ilaçeve, fatura e energjisë elektrike dhe e ujit, e ndërthurur me inflacionin e lartë te ushqimet e bëjnë më të vështirë jetesën e një të moshuari. Pensionistët e shohin në pozita pesimizmi politikën e qeverisë për rritje të pagës minimale e mesatare.

Indeksimi i pensioneve 8.6%, nuk justifikon as normën mesatare të inflacionit te ushqimet dhe pijet

Publikuar më: 15/9/2023, ora 16:52

Çmimet e ilaçeve, fatura e energjisë elektrike dhe e ujit, e ndërthurur me inflacionin e lartë te ushqimet e bëjnë më të vështirë jetesën e një të moshuari. Pensionistët e shohin në pozita pesimizmi politikën e qeverisë për rritje të pagës minimale e mesatare.