India miraton vaksinat nga Bharat Biotech dhe Oxford/AstraZeneca

India ka aprovuar zyrtarisht përdorimin emergjent të dy vaksinave të koronavirusit, ndërsa përgatitet për një nga injeksionet më të mëdha në botë. Autoriteti Rregullator i Barnave i dha dritën jeshile vaksinave të zhvilluara nga AstraZeneca me Universitetin e Oksfordit dhe nga Bharat Biotech.