Infarktet nga vapa, Brataj: Mos hyni menjëherë në det

Publikuar më: 4/7/2022, ora 15:33

Infarktet nga vapa, Brataj: Mos hyni menjëherë në det

Publikuar më: 4/7/2022, ora 15:33

Temperaturat përvëluese shtojnë problemet shëndetësore në popullatë. Humbjet e ndjenjave, goditjet nga dielli dhe infarktet janë bërë të shpeshta në këto ditë të nxehta. 130 urgjenca ndodhin çdo ditë vetëm nga vapa, më së shumti në Tiranë dhe në zonat bregdetare.

Infarktet nga vapa, Brataj: Mos hyni menjëherë në det

Publikuar më: 4/7/2022, ora 15:33

Temperaturat përvëluese shtojnë problemet shëndetësore në popullatë. Humbjet e ndjenjave, goditjet nga dielli dhe infarktet janë bërë të shpeshta në këto ditë të nxehta. 130 urgjenca ndodhin çdo ditë vetëm nga vapa, më së shumti në Tiranë dhe në zonat bregdetare.