Infeksionet e veshëve, çfarë i shkakton dhe si mbrohemi?

Publikuar më: 28/7/2022, ora 09:41

Infeksionet e veshëve, çfarë i shkakton dhe si mbrohemi?

Publikuar më: 28/7/2022, ora 09:41

Infeksionet e veshit në verë janë më të shpeshta për shkak të cilësisë së ujit të plazheve, qoftë në det apo në pishina. Quhen ndryshe otitis eksterna dhe përfshihen të gjitha proceset inflamatore, që prekin lëkurën e kanalit te jashtëm të dëgjimit. Për të folur me shumë mbi të dhe disa këshilla, foli në Dita Jonë kirurgen ORL Albana Çuko.

Infeksionet e veshëve, çfarë i shkakton dhe si mbrohemi?

Publikuar më: 28/7/2022, ora 09:41

Infeksionet e veshit në verë janë më të shpeshta për shkak të cilësisë së ujit të plazheve, qoftë në det apo në pishina. Quhen ndryshe otitis eksterna dhe përfshihen të gjitha proceset inflamatore, që prekin lëkurën e kanalit te jashtëm të dëgjimit. Për të folur me shumë mbi të dhe disa këshilla, foli në Dita Jonë kirurgen ORL Albana Çuko.