Infektimet me COVID-19 në Gjirokastër, 1 në 3 të testuar rezulton pozitiv

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:44

Infektimet me COVID-19 në Gjirokastër, 1 në 3 të testuar rezulton pozitiv

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:44

Festat e fundvitit, ardhja e emigranteve dhe mosrespektimi i masave në situatë pandemike, kanë bërë që Gjirokastra të kthehet në një vatër të rrezikshme të infektimeve me COVID-19. Sipas të dhënave nga Inspektorati Shëndetësor, në çdo tre persona të testuar në Gjirokastër, një prej tyre rezulton pozitiv.

Infektimet me COVID-19 në Gjirokastër, 1 në 3 të testuar rezulton pozitiv

Publikuar më: 6/1/2022, ora 14:44

Festat e fundvitit, ardhja e emigranteve dhe mosrespektimi i masave në situatë pandemike, kanë bërë që Gjirokastra të kthehet në një vatër të rrezikshme të infektimeve me COVID-19. Sipas të dhënave nga Inspektorati Shëndetësor, në çdo tre persona të testuar në Gjirokastër, një prej tyre rezulton pozitiv.