Infektimet pas vaksinimit, rastet e rënda të rralla, tek të moshuarit dhe të sëmurët

Të dhënat në SHBA, tregojnë se ata që shumë rrallë preken rëndë nga covid-19 pas vaksinimit, jane kryesisht të moshuar, 73 vjeç mesatarisht, dhe vuajnë nga një sërë sëmundjesh të tjera, si diabeti apo zemra. Sipas CDC, të pavaksinuarit kanë 17 herë më shumë gjasë të hospitalizohen, se sa atë që kanë marrë dy dozat.