Infektimi i Trump me Covid-19 dhe ndikimi në zgjedhje, gazetarja e CNN sjell detaje në A2

Detajet më të fundit mbi gjendjen shëndetësore të Presidentit Donald Trump dhe Zonjës së Parë, Melania Trump, të cilët rezultuan pozitivë me koronavirus, i solli në A2 reporterja e CNN, Karin Caifa.

  • LAJMI I FUNDIT | Mbyllet Këshilli i Stabilizim-Asociimit mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian
  • LAJMI I FUNDIT | Borrell: Shqipëria është një partner kyç dhe aleat në rajon
  • LAJMI I FUNDIT | Borrell: Shqipëria ka treguar përkushtim në procesin e integrimin
  • LAJMI I FUNDIT | Borrell: Nuk mund ta themi këtë për të gjitha vendet e rajonit
  • LAJMI I FUNDIT | Borrell: Mezi po presim për zhvillimin e konferencës ndërqeveritare
  • LAJMI I FUNDIT | Zgjedhjet, Borrell: Listat e kandidatëve të përbëhen nga njerëz me integritet