Infektohen me Covid-19 për të dalë nga burgu

Disa të burgosur në burgun e Kontesë së Los Anxhelosit në Kaliforni janë filmuar ndërsa përpiqen të infektohen me dashje me Covid-19, në mënyrë që të dalin nga burgu. Ata shihen teksa pinë ujë nga e njëjta gotë dhe si pasojë në këtë burg 21 persona kanë rezultuar të prekur nga koronavirusi, tha sherifi Alex Villanueva. Ata po pinin gjithashtu ujë të ngrohtë, në përpjekje për të rritur temperaturën e trupit para orarit të matjes, për të shtuar shanset e lirimit.