Inflacioni abuziv, si tregtarët ‘firojnë’ në peshë në kurriz të qytetarëve

Publikuar më: 5/12/2022, ora 15:49

Inflacioni abuziv, si tregtarët ‘firojnë’ në peshë në kurriz të qytetarëve

Publikuar më: 5/12/2022, ora 15:49

Inflacioni është fjala kryesore kur flasim për krizën që aktualisht po kalon Shqipëria dhe gjithë bota. Dhe zakonisht, të kuptosh shtrenjtimin e produkteve është aq e thjeshtë sa të lexosh çmimin në etiketë apo tabelat e karburanteve. Por ka dhe një mënyrë që inflacioni vjen i maskuar e shpeshherë abuziv.

Inflacioni abuziv, si tregtarët ‘firojnë’ në peshë në kurriz të qytetarëve

Publikuar më: 5/12/2022, ora 15:49

Inflacioni është fjala kryesore kur flasim për krizën që aktualisht po kalon Shqipëria dhe gjithë bota. Dhe zakonisht, të kuptosh shtrenjtimin e produkteve është aq e thjeshtë sa të lexosh çmimin në etiketë apo tabelat e karburanteve. Por ka dhe një mënyrë që inflacioni vjen i maskuar e shpeshherë abuziv.