Inflacioni godet rëndë ekonominë, Putin rrit me 10% pensionin dhe pagën minimale

Publikuar më: 26/5/2022, ora 14:07

Inflacioni godet rëndë ekonominë, Putin rrit me 10% pensionin dhe pagën minimale

Publikuar më: 26/5/2022, ora 14:07

Mes inflacionit rekord dhe sanksioneve të perëndimit, presidenti rus Vladimir Putin njofton rritje me 10 perqind të pensioneve dhe pagës minimale. Numri një 1 Kremlinit thotë se 2022 do të jetë vit I vështire, por mohon që shkaku I vetëm për këtë të jetë operacioni në Ukrainë.

Inflacioni godet rëndë ekonominë, Putin rrit me 10% pensionin dhe pagën minimale

Publikuar më: 26/5/2022, ora 14:07

Mes inflacionit rekord dhe sanksioneve të perëndimit, presidenti rus Vladimir Putin njofton rritje me 10 perqind të pensioneve dhe pagës minimale. Numri një 1 Kremlinit thotë se 2022 do të jetë vit I vështire, por mohon që shkaku I vetëm për këtë të jetë operacioni në Ukrainë.