Inflacioni i lartë në BE, lajm i keq për konsumatorët dhe kredimarrësit shqiptarë në euro

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:49

Inflacioni i lartë në BE, lajm i keq për konsumatorët dhe kredimarrësit shqiptarë në euro

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:49