Inflacioni “thyen zemrat” e të dashuruarve

Publikuar më: 14/2/2023, ora 14:10

Inflacioni “thyen zemrat” e të dashuruarve

Publikuar më: 14/2/2023, ora 14:10

Të thuash “të dua” me lule dhe dhurata kushton më shtrenjtë këtë vit, teksa inflacioni nuk ka kursyer as festën e të dashuruarve.