Influencat e huaja, anëtarësimi në BE, shpëtim nga ndikimi rus e kinez

Publikuar më: 25/7/2022, ora 21:32

Influencat e huaja, anëtarësimi në BE, shpëtim nga ndikimi rus e kinez

Publikuar më: 25/7/2022, ora 21:32

Shqipëria dhe vendet e rajonit janë nën influencën e Rusisë dhe Kinës ndaj duhet të përshpejtohet anëtarësimi në Bashkimin Europian. Këto ishin konkluzionet e konferencës me temë “Sfidat e sigurisë dhe riformimi i gjeopolitikës” të organizuar nga Kuvendi i Shqipërisë.

Influencat e huaja, anëtarësimi në BE, shpëtim nga ndikimi rus e kinez

Publikuar më: 25/7/2022, ora 21:32

Shqipëria dhe vendet e rajonit janë nën influencën e Rusisë dhe Kinës ndaj duhet të përshpejtohet anëtarësimi në Bashkimin Europian. Këto ishin konkluzionet e konferencës me temë “Sfidat e sigurisë dhe riformimi i gjeopolitikës” të organizuar nga Kuvendi i Shqipërisë.