Informacion për Klement Çalën? Askush nuk i do 10 mijë eurot e policisë – A2

Informacion për Klement Çalën? Askush nuk i do 10 mijë eurot e policisë

Ndonëse Policia e Shtetit ofron 10 mijë euro dhe ruajtje anonimati për të mësuar vendndodhjen e Klement Çalës për supergrabitjen e Rinasit, askush nuk ka informuar.