Infrastruktura rrugore, akset ku do të nisin punimet – A2

Infrastruktura rrugore, akset ku do të nisin punimet

Investimet në rrjetin rrugor në Shqipëri do të përqendrohen në arteriet kryesore dhe rrugët që lehtësojnë aksesin për udhëtarët dhe turistët.