Iniciativat për amnistinë fiskale dhe kanabisin mjekësor, Malaj: Një pjesë e qeverisë, jashtë realitetit

Paketat ndihmëse të qeverisë për bizneset e goditura nga pandemia e koronavirusit ishin pjesë e çështjeve të debatuara gjatë emisionit Business Week në A2.